Das Logo der Produktionsfirma Auer Max Filmemacherei.

A FÜZES-TEAM Kft. 

a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01610 azonosítószámú „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” elnevezésű pályázati felhívás keretein belül támogatási kérelmet nyújtott be annak érdekében, hogy a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztést valósítson meg.


Arrow down
Das Logo der Produktionsfirma Auer Max Filmemacherei.

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01610 nyertes pályázat részletei

Füzes Team Kft.

A FÜZES-TEAM Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

125 027 957 Ft

2024.02.22.

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

A FEJLESZTÉS TÁRGYA, CÉLJA:


A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSI DÁTUMA:

A FÜZES-TEAM Kft. a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01610 azonosítószámú „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” elnevezésű pályázati felhívás keretein belül támogatási kérelmet nyújtott be annak érdekében, hogy a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztést valósítson meg. A FÜZES-TEAM Kft. benyújtott támogatási kérelme pozitív elbírálásban részesült, így a társaság a fejlesztést megvalósította. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, 125,03M Ft feltételesen vissza nem térítendő, európai uniós támogatás segítségével.

A projekt keretében elsősorban a főtevékenységéhez tartozó infrastruktúrát, ingatlan korszerűsítését és építését, valamint eszköz beszerzést és megújuló energia felhasználását célzó fejlesztést valósított meg. A Társaság a meglévő földszintes épületén, amely pályázat benyújtásakor irodaként és szociális helyiségként funkcionált, nyílászáró cserét valósított meg, új korszerű energia hatékony nyílászárókat épített be. A társaság ingatlanán megtalálható javító műhelybe, mely a társaság tulajdonában lévő eszközök javítására szolgál, szintén új nyílászárókat épített be az energiahatékonyság jegyében.

A telephelyen acél vázas szerkezetű, minden oldalról nyitott tároló került kivitelezésre a társaság eszközeinek biztonságos tárolása érdekében. A projekt keretében a társaság egy 2 állásos – 1 személygépjármű és 1 kamionmosó állás – EHRLE JetWasch Plus 2 állású önkiszolgáló autómosót épített, valamint egy kétállásos EHRLE SB Tandem – 2 állásos - önkiszolgáló porszívósziget valamint pénzváltó automata is telepítésre került. Az autómosó mosóállásaiban ipari betonburkolat, a mosóállásokon kívül nagy teherbírású viacolor burkolat került kialakításra.

Az önkiszolgáló autómosó nemcsak a társaság saját eszközeinek a tisztántartására szolgál, azt bárki használhatja.

A társaság a projekt keretében egy Schäffer típusú építőipari derékcsuklós rakodógépet is beszerzett, mely a szóródóanyag szállítási tevékenysége keretében a rakodási feladatok ellátásához használ.

A társaság modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás és digitális fejlődés érdekében Microsoft 365 IKT képzést biztosított két fő munkavállaló részére, valamint Microsoft üzleti felhőszolgáltatást igényelt 3 fő részére táv-és csoportmunka támogatás területen.